SEGMENTTIHITSATUT OSAT JA ERIKOISPUTKIYHTEET

Olemme investoineet tuotantosoluun, jossa voimme valmistaa erilaisia T- ja Y-haaroja, sekä eriasteisia käyriä ja kulmia kokoluokassa d20-d630mm. Materiaaleina PE, PP ja PVDF. Meitä voi rohkeasti lähestyä vaikka ruutupaperikuvalla, mikään työ ei ole liian pieni tehtäväksi.

PUTKISTOJEN ESIVALMISTEET

Tuusulan toimitiloissamme voimme tehdä putkiston esivalmisteita rakennusalan, infran ja teollisuuden eri haarojen tarpeisiin. Esivalmisteet toimitetaan asiakkaalle kuvien mukaan, tai tarvittaessa käymme kohteessa mitoittamassa tuotteet. Esivalmisteet säästävät kohteessa käytettyä aikaa ja näin ollen haittaavat mahdollisimman vähän tilaajan tuotantoa.

KALUSTEET JA KAAPIT

Valmistamme vaatimustenne mukaisesti vetokaapit, kemikaalikalusteet, sekä niiden varusteluosat.

ILMANVAIHTO JA KOMPONENTIT

Toimitamme ja asennamme kaikki ilmanvaihtoon liittyvät tuotteet luotettavasti ja ammattitaidolla.

LEVYTYÖT JA MUOVAUS JA KOKOONPANO

Laajan konekantamme ja kokeneen henkilöstömme ansiosta, talossamme onnistuu monipuoliset muovien taivutukset, työstöt, hitsaukset ja muovaukset.

KONEISTUS

CNC-ohjatulla levyjyrsimellä toimitamme mittatarkat ja kustannustehokkaat komponentit kaikkiin tarpeisiin. Koneistus tukee myös omaa tuotantoamme, joka mahdollistaa koneistettujen kappaleiden jatkojalostuksen hitsaamalla, tai muulla muovauksella.